Interessant

Sådan lukkes en mur i VK 2019 - fra en computer, telefon: fra alle venner, fra en person, i en gruppe. Hvordan ser man den lukkede væg i VK?

Du skal lukke VK's væg, men du ved ikke, hvordan man gør det? Denne artikel beskriver alle instruktionerne.

Et af hovedelementerne i din VK-profil er væggen. I dette afsnit offentliggør du fotos, indlæg, laver vigtige noter og læser kommentarer fra venner.

  • Dette sociale netværks funktionalitet er sådan, at alle ser indlæg fra din væg: offentlige statuser, ændring af fotos på profilbillede.
  • Dette er ikke nok for nogen. Derfor spekulerer brugerne på, hvordan man skjuler væggen for alle venner eller en person, og er det muligt at se væggen, hvis en af ​​vennene skjulte indlægene på den?
  • Du finder svar på disse og andre spørgsmål i denne artikel.

Sådan lukkes væggen i VK 2019 fra en computer: fra alle venner, fra en person

VKontakte-udviklere kommer konstant med noget nyt og gør alt, hvad der er nødvendigt for at gøre det praktisk for brugerne at bruge webstedets funktionalitet. Nu er VK-personlige indstillinger for hver konto sådan, at du kan skjule væg-beskeder for både venner og én person. Men alt i orden.

Luk muren fra alle venner

Hvis du ikke ønsker, at optagelserne fra din væg skal være offentligt tilgængelige, skal du lukke muren. Følg denne instruktion for at gøre dette:

Gå til indstillinger i afsnittet om privatliv
  • Gå til din profil. Klik på dit navn eller avatar-miniature øverst til højre.
  • En rullemenu åbnes. Vælg "Indstillinger".
  • Klik derefter på "Privacy".
  • Sænk skyderen lige under på den side, der åbnes, så du tydeligt kan se afsnittet: "Indtastninger pr. Side".
  • I det kan du begrænse adgangen til oplysninger på væggen, for alle venner og kun for nogle brugere.
  • Hvis du vil begrænse adgangen til alle venner, skal du klikke på det aktive link ved siden af ​​hver post og vælge fra rullemenuen "Bare mig".

Som et resultat viser det sig, at information på alle punkter kun er tilgængelig for dig og for ingen af ​​dine venner.

Nu er muren skjult for alle venner

Vi lukker muren fra en person

Ved hjælp af den samme algoritme, som vi lukkede muren for alle venner, kan du skjule noter fra en person. Her er instruktionen:

Indstillinger til at skjule vægstolper for en person
  • Åben i profil "Indstillinger" og "Privacy".
  • Find en overskrift "Indlæg på min side".
  • Klik på hver indgang, vælg "Alt undtagen ...". Når du klikker på dette aktive link, åbnes et vindue.
  • Klik på linjen "Hvem nægtes adgang".
  • En liste over venner vises, start med at skrive navnet. Efternavnet vises automatisk. Klik på for- og efternavnet, og klik på "Gem".

Det er det - nu er din væg kun lukket for én person. Det er værd at bemærke, at du kan kontrollere, om du har gjort alt med succes.

Klik på dette indlæg.

For at gøre dette skal du ikke forlade personlige sektioner og rulle til bunden af ​​siden. Der er en aktiv post nedenfor "se, hvordan andre brugere ser min side" - klik på det. Du bliver bedt om at se, hvordan din side ser ud gennem alle venners eller en persons øjne. Gå derefter tilbage ved at trykke på "Vend tilbage til indstillinger" - ovenfor, til højre.

Hvordan lukkes en mur i VK i en gruppe?

Hvis du har dit eget samfund, skal du muligvis lukke muren i din gruppe. Hvis du er interesseret og vil opgradere dit samfund, kan du læse artikel om dette linkhvordan du promoverer din VK-gruppe.

Gør følgende for at lukke en mur i en gruppe:

Klik på "Community Management" i indstillingerne
  • Log ind i dit samfund.
  • Der er et tegn under din avatar "Menu".
  • En rulleliste vises, klik på den Community Management.
  • Klik på i menuen til højre "Sektioner".
  • Et nyt vindue åbnes, vælg det "The Wall". Indstil værdi "Closed" - Dette skal gøres i den nye rullemenu.
Klik på "Gem"

Efter at have udført sådanne manipulationer vil væggen og alle indlæg, indlæg, kommentarer, der er offentliggjort på den, være utilgængelige for visning. Der vil også være en begrænsning af at forlade poster.

Husk: Selvfølgelig kan du lukke muren, men hvis du bruger gruppen som et værktøj til at tjene penge, er det bedre at opgive sådanne handlinger. Du vil ikke være i stand til at vinde mange abonnenter, hvis muren i gruppen er lukket, da samfundet vil være uinteressant for brugerne.

Hvis du har oprettet et samfund til en bestemt gruppe mennesker og ikke ønsker at tjene penge på det, kan du lukke posterne fra offentlig visning.

Hvordan lukkes væggen i VK fra telefonen?

Hvis du bruger en mobilapplikation til at indtaste VKontakte, kan du lukke din væg så simpelt som om du laver disse manipulationer med en pc. Her er instruktionen:

Gå til afsnittet Indstillinger og privatliv
  • Gå til din VK-profil.
  • Der er et ikon øverst til højre "Hjul" - klik på det.
  • Siden åbnes. "Indstillinger"vælg på det "Privacy".
Sæt grænser
  • Derefter vises en side med mulighed for at indstille begrænsninger. Klik på den grå post på den anden linje "Alle brugere".
Sæt "Bare mig"
  • Et nyt privatlivsvindue åbnes. tryk "Bare mig"hvis du vil lukke muren fra alle venner.
Skjul noter fra nogle venner
  • Hvis du kun skal skjule poster fra nogle venner, skal du vælge linkene herunder: "Hvem forbudt" eller "Hvem er tilladt". Tilføj venternes navn.

Når du foretager ændringer på telefonen, behøver du ikke gemme noget. Alt gemmes automatisk. Nu kan dine venner, fra hvilke du ville skjule noter, ikke være i stand til at se væggen på din side.

Hvordan ser man den lukkede væg i VK?

Se lukket væg VK er umulig. Mange svindlere tjener penge på dette og skaber virale applikationer. Brugere henter dem og siger farvel til deres side for evigt, da hackere bliver opmærksomme på adgangskoden og brugernavnet fra din side.

Husk: Funktionen med at skjule væggen blev oprettet, så ingen om nødvendigt kunne se optagelserne.

Lad dig ikke narre af adware, og lad ikke downloade forskellige programmer og applikationer på din pc, da dette kan ende dårligt.

Nu ved du, hvordan du bruger de praktiske funktioner i VK, som hjælper med at skjule noter på din væg. Takket være dette kan du offentliggøre personlige statuser, fotos, indlæg og andre indlæg. De vil ikke være tilgængelige for de mennesker, som du har skjult alt dette fra.

Loading...